Счетоводен софтуер за малкия бизнес – как ще спестите средства и време?

Счетоводна къща София

Кийган Солюшънс ЕООД

 

Стартирането на малък бизнес е достатъчно трудно, а управлението му, ако е неструктуриран, е почти невъзможно. Повечето собственици на малък бизнес стартират с идеята, че ще бъде лесно да се справят с очакващите ги предизвикателства, но в крайна сметка се оказва, че не могат да се преборят с множеството изисквания и разходи, свързани с него.

Управлението на малък бизнес може да се окаже много тежка задача. При стартиране собствениците на бизнес не са подготвени за цялата бюрокрация, която върви ръка за ръка с техния бизнес. Счетоводните аспекти, включително данъци, заплати и законови задължения, са част от бизнеса, която не се взима предвид на време.

Повече от половината от собствениците на малък бизнес не използват счетоводен софтуер, за да им помогне с техните счетоводни задачи. Те смятат, че могат да водят финансите си в тетрадка или чрез таблици на компютрите си. Когато обаче дойде краят на месеца и всички документи трябва да се представят на обслужващите ги счетоводители се появяват и главоболията, тъй като цялата тази информация трябва да бъде подредена и предадена на обслужващите счетоводители. От тук възниква и другият проблем, а именно, че собствениците на бизнеса с предаването на тази информация  губят достъпа до документите си.

Последиците от това са много изгубено време, тонове грешки и недоразумения. Цялата тази бумащина и безпорядък могат да бъде избегнати лесно с добър счетоводен софтуер. Добрият счетоводен софтуер позволява извършване и наблюдение на всички счетоводни процеси. Чрез него се издават всякакви видове документи, могат да се правят справки по различни критерии и да се съхранява счетоводна информация. Той е връзката между обслужващите счетоводители и собствениците на бизнес.
Една такава система за счетоводен софтуер е онлайн счетоводната програма на счетоводна къща Кийган Солюшънс ЕООД – Acpanel.

Acpanel е на около 2 години. Доказан е като един от най- добрите продукти в сферата на счетоводните услуги, като част от причината за това е, че разработчиците му и самата счетоводна къща, никога не спират да го подобряват и да добавят нови функции към него.

Основната Ви задача като собственик на бизнес, свързана със счетоводството, ще бъде да издавате документите си през Acpanel. Останалото е задача на счетоводителите и софтуера.

Предимствата на Acpanel са много:

– по- ниска цена на обслужване

– по- бързо обслужване

– пълна информация за Вашите финанси на компютъра Ви

– достъп до финансовата Ви информация от всяка една точка на света

– подреденост и яснота на счетоводните документи

– постоянна връзка със специалисти счетоводители и много други

Счетоводна къща Кийган Солюшънс ЕООД предлага възможността за 1 месец безплатен тестов период за използване на Acpanel.

Подобни статии:



Вашият коментар