Осчетоводяване на фирми, извършващи продажби чрез Amazon, Ebay, Etsy и други онлайн платформи за продажба на стоки

Amazon, Ebay, Etsy, онлай магазини

Кийган Солюшънс ЕООД

              Счетоводна къща Кийган Солюшънс ЕООД специализира в осчетоводяването на фирми, извършващи продажби чрез Amazon, Ebay, Etsy и други онлайн платформи за продажба на стоки.

              От началото на 2017г. счетоводна къща Кийган Солюшънс ЕООД специализира в счетоводното обслужване на фирми, който извършват продажби, чрез онлайн платформи, в това число Amazon, Ebay, Etsy, фирмени онлайн магазини и други.

            За този период нашите специалисти по счетоводство натрупаха успешен опит и разбиране както в осчетоводяването на тези продажби така и в разбирането на начина на работа на самите платформи за онлайн продажби.

           
Смеем да твърдим, че благодарение на нас клиентите, които обслужваме счетоводно и работят в тази сфера осъществят дейността си без излишни притеснения за това дали тя отговаря на законите на Република България. Благодарение на усърдната ни работа успяхме да натрупаме важен опит и знания, които биха били полезни на всеки предприемач, който реши да се занимава с онлайн търговия.

          Можете да се обърнете към нашите специалисти, ако имате желание да стартирате дейност в тази област, или вече имате някакъв опит при този тип продажби. Ние ще се радваме да Ви помогнем със съвети относно това кой тип дружество би бил най-подходящ за Вас, какви стъпки трябва да предприемете, за да стартирате успешен бизнес с онлайн продажби, по какъв начин можете да сведете до минимум първоначалните си разходи и много други.

         Можем да Ви предложим съвети както от счетоводна(финансова) гледна точка така и такива свързани с маркетинга, ценообразуването, таксите на отделните платформи, които са свързани с реализирането на продажбите и регистрацията на Вашите акаунти, оптимизацията на Вашите обяви и други, които са тясно свързани с осъществяването и гладкото функциониране на Вашия бизнес.

         Нашите специалисти имат богат опит в осчетоводяването на международни банкови преводи и сметки в PayPal.

          В заключение: Онлайн платформите като Amazon, Etsy, Ebay и др. дават възможност за стартиране на успешен бизнес без да се изисква влагането на много средства от страна на предприемача и това го прави идеален за хора, които предпочитат click here да вложат лично време в бизнеса си пред това да вложат средства, за да постигнат желаните от тях цели. В допълнение този тип бизнес може да бъде осъществяван от всяка една точка на света. Това го прави идеален за хора, които не желаят да работят по 8 часа на ден, а да разполагат с времето си.

За въпроси от Ваша страна оставаме на разположение.

Как ще се осигуряваме през 2017 г.

Как ще се осигуряваме през 2017 г.

Социалното министерство публикува проекта за бюджета на Държавното обществено осигуряване за 2017 г. В преходните и заключителните разпоредби са предвидени промени в Кодекса за социалното осигуряване и Кодекса на труда.

В проекта на БДОО за 2017 г. са заложени следните политики по приходите:

1.   Увеличава се размерът на осигурителната вноска за фонд „Пенсии” с един процентен пункт – 18,8 на сто за родените преди 1 януари 1960 г., при съотношение – 10,46 за сметка на работодателя и 8,34 за сметка на работника и 13,8 на сто за лицата родени след 31 декември 1959 г., съответно при съотношение 7,66/6,14. (още…)

Весели празници от Кийган Солюшънс!

Счетоводна къща Кийган Солюшънс желае на всички свои настоящи и бъдещи клиенти Весели празници и успешна 2014 година.

На настоящите си клиенти благодарим за доверието към нашата услуга Онлайн счетоводство! Искрено сме щастливи и горди, ако през изминалата година сме успели да го оправдаем и сме внесли спокойствие и добавена стойност във финансовите Ви дела.

Като професионалисти знаем колко е трудно да се намери подходящ партньор в сферата на счетоводните услуги, ето защо Ви уверяваме, че и през настъпващата 2014 година екипът на счетоводна къща Кийган Солюшънс ще положи всички усилия, за да Ви предостави обслужване с високо качество и компетентност. For fast house sales, Mobile home buyers buy homes in any condition. Visit https://www.mobile-home-buyers.com/pennsylvania/sell-my-mobile-home-lebanon-pa/.
(още…)

Офисът на НАП в Студентски град се слива с този в Младост

От 1ви октомври офисът на НАП в Студентски град се слива с офис Младост,  който се намира на адрес бул. Цариградско шосе 111 в сградата на Изпълнителна агенция „Държавна собственост“ към Министерството на отбраната.

Всички фирми и физически лица, обслужващи се в офиса в Студентски град ще могат да използват услугите на НАП в офис „Младост“, или да използват безплатната електронна услуга на НАП. (още…)

Ъпдейт Анулиране на приходни фактури

Уважаеми клиенти на счетоводна къща Кийган Солюшънс ЕООД,

Желаем да Ви уведомим, че е направен поредния ъпдейт на счетоводна система Acpanel. Ъпдейтът се състой в промяна на начина на анулиране на приходните фактури. В следствие на промяната при натискане на бутон „Невалидна фактура“ на генерирания файл се изписва надписа „Анулирана“ и всички стойности по фактурата се нулират. Фактура може да бъде анулирана единствено преди нейното осчетоводяване от нашите служители.
Ако желаете да анулирате или промените фактура след нейното осчетоводяване, ще Ви помолим да се свържете с нас.
Ако желаете да възстановите анулирана фактура, ще трябва да въведете отново всички данни по нея – контрагент, дата на фактурата, номенклатури и т.н.
Анулираната фактура запазва номера си и следващата издадена фактура от същия фактурен кочан фактура ще бъде със следващ пореден номер.

От екипът на счетоводна къща Кийган Солюшънс ЕООД.

Трудова медицина

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че до 30.04.2013г. е  срока за подаване на декларация по чл.15 от Закона за безопасни условия на труд в Инспекцията по труда за 2012г.
За подробности и подаване на декларацията се обръщайте към Службата по трудова медицина, с която имате договор.
В случай, че нямате договор за трудова медицина можете да се обръщате за съдействие към фирма „Есперекс“, д-р Петко Сербезов: тел:0878330047

Ъпдейт на счетоводен софтуер Acpanel

 

Уважаеми клиенти на счетоводна къща Кийган Солюшънс ЕООД,

Желаем да Ви уведомим, че след последния ъпдейт на счетоводен софтуер Acpanel, вече имате възможност за достъп до Вашите акаунти от няколко работни места едновременно с едно потребителско име и парола. Ъпдейтът бе направен с цел улесняване работата Ви като вече има възможност повече find потребители да работят едновременно без да се притесняват, че могат да прекъснат работата на колегите си.
Екипът на счетоводна къща Кийган Солюшънс Ви желае успешна работа!
За всякакви въпроси сме на Ваше разположение.

 

От екипът на счетоводна къща Кийган Солюшънс ЕООД.

Авансовият данък за доходите от наем

Авансовият данък за доходите от наем се определя от предприятието или самоосигуряващото се лице – платец на дохода и се удържа при изплащането на наема. Удържаният данък се внася до края на месеца, следващ тримесечието, през коeто данъкът е удържан, като за четвъртото тримесечие на годината не се удържа и не се внася авансово данък. Облекчение за фирмите-наематели на недвижими имоти на физически лица е, че през тази година те няма да издават служебни бележки за изплатения доход на физическите лица всеки месец, а само веднъж годишно. Фирмите-наематели ще внасят данъка, удържан авансово на хазаите си физически лица, веднъж на три месеца, а не както беше през 2012 г. – ежемесечно. И в този случай за последното тримесечие на 2013 г. платците на дохода не следва да удържат и внасят авансово данъка. Гражданите с 50 и над 50 на сто намалена работоспособност, отдаващи помещения под наем, дължат авансов данък, едва когато получаваната през годината от тях сума надхвърли 7 920 лв. от всички източници на доходи на лицето. Декларацията по чл. 55, ал. 1 от ЗДДФЛ и чл. 201, ал. 1 от ЗКПО за дължими данъци (образец 4001) се подава в сроковете за внасянето на авансовия данък, т.е. до края на месеца следващ тримесечието на удържането на данъка от наемателя, когато той е предприятие или самоосигуряващо се лице. Тази декларация ще бъде изготвена от счетоводството и пусната по електронен път.

НАП напомня на студентите първокурсници да си платят здравните вноски

Има голяма вероятност студентите, които тази година са първокурсници, да се окажат с прекъснати здравноосигурителни права. По данни на НАП над 70% от редовните студенти, които са български граждани, имат пропуски в здравното осигуряване за един, два или три месеца. (още…)

Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, Проект „Ново начало“ – възможност за наемане на младежи до 29 годишна възраст

Целта на проектът „Ново начало“ е предоставянето на възможност на младежи до 29-годишна възраст да стажуват при работодатели на длъжности, които съответства на придобитото им висше или средно образование, като по този начин се улеснява прехода на младите web хора от образование към заетост. Младежите, които могат да бъдат наемани, трябва да имат диплома за завършено средно или висше образование. (още…)

От НАП ще напомнят на 1000 самоосигуряващи се лица да подадат осигурителните си декларации

До края на 2012 г. НАП ще напомни, с писмо, на 1 000 самоосигуряващи се лица, че не са декларирали дължимите от тях осигурителни вноски за 2010 година. Други 1 000, които са пропуснали подаването на декларация образец 6, вече са получили обаждане. (още…)