Препоръки

Нашите партньори предпочитат нас и Интернет счетоводно обслужване. А Вие?

 

  • С иновативната си услуга – интернет счетоводство, навременните и компетентни съвети, Кийган Солюшънс ЕООД ни осигуряват незаменимата възможност да се развиваме и съсредоточаваме усилията си в същинската ни дейност.
    Всеки наш документ се осчетоводява своевременно, затова по всяко време можем да получим актуална информация за статуса на фактурите, стойността на ДДС, да получим необходимите ни справки само с няколко кликвания на мишката. Благодарение на професионализма, методичността и не на последно място – изключително удобния уеб интерфейс на услугата, разполагаме с истинска подкрепа и спокойствие за нашия бизнес при минимална ангажираност от наша страна.Именно затова, препоръчваме Кийган Солюшънс ЕООД като правилният партньор за всеки, който търси ефективност, опит и срочност на разумна цена.
    П. Микова – Куикдокс ООД 
    http://www.quickdocs-bg.com/

Letter of reference

  • АНЕТИ 7 ЕООД издава настоящата РЕФЕРЕНЦИЯ на счетоводна къща КИЙГАН СОЛЮШЪНС ЕООД за иновационната услуга за интернет счетоводство, чиято функционалност улеснява работата на всеки мениджър.
    В съвместната ни дейност КИЙГАН СОЛЮШЪНС ЕООД извършва счетоводните услуги на текущите дейности на АНЕТИ 7 ЕООД с високо качество и в необходимите срокове. Високо квалифицираният екип може да се определи като компетентен специалист и отличен партньор.
    Ж. Райчева – Управител на Анети 7 ЕООД.
    http://aneti.net/

Референция Анети 7

 

  • „Кийган Солюшънс“ ЕООД е наш корпоративен партньор за счетоводно обслужване от 3 години. Впечатлени сме от техния професионализъм и коректност, както и от непрекъснатия им стремеж към усъвършенстване на услугите в полза на клиента. След разработката на Интернет Счетоводния Панел, ми обясниха съвсем коректно, че ако се прехвърля на този вариант на счетоводно обслужване, таксата ми ще се намали двойно! От 1 година вече ползвам Интернет Счетоводния Панел и съм доволен от удобството, качеството и финансовото изражение на услугата“

    Д-р Петко Сербезов – Управител на Служба по трудова медицина Есперекс ЕООД
    http://www.esperex.eu

 

  • „Препоръчвам Интернет Счетоводството като решение на всяка малка и средна компания, тъй като като негов потребител не срещам никакви проблеми по отношение на качеството, бързината, комуникацията и удобството. Даже напротив. Добавената стойност, която тази услуга донесе на компанията ни и то в условията на финансова криза, се отрази благоприятно върху развитието на нашите услуги. Не само спестихме пари, но и оптимизирахме ресурсите и времето си така, че постигнахме неочаквано добри финансови резултати! Благодаря на екипа на „Кийган Солюшънс“ ЕООД и им пожелавам успехи и занапред!“

    Торстен Отт – Управител на Вижън 22 ЕООД
    http://www.vision22.net