Счетоводни къщи, които работят

Счетоводна къща София

Кийган Солюшънс ЕООД

С появата на все повече счетоводни къщи на пазара, намирането на тази, която е подходяща за Вас, може да се превърне в огромно преживяване. От къде да започнете при избора на най-добрата счетоводна къща за Вас?

Започнете с основните неща. Първо помислете за Вашите нужди и очаквания.

Предлагаме Ви няколко основни критерии, които биха Ви помогнали да направите, един по-добър и ориентиран спрямо Вашия бизнес, избор на счетоводна къща. Те ще гарантират за Вашата продуктивност и да се надяваме, положителната връзка между Вас и Вашата счетоводна къща.

Предлагани счетоводни услуги от счетоводната къща

Важно да се намерите счетоводните услуги, които очаквате и мислите, че трябва да получите от счетоводната къща. Някои експертни счетоводни компании могат да предложат повече от другите. Трябва да намерите професионална счетоводна къща, която използва стратегически подход, чрез който да е в състояние да наблюдава Вашите действия и да планира своите. Инвестирането на време за изследвания тук е добре вложено време.

Такси и цени на счетоводни услуги

В различните счетоводни къщи таксите и начина на тяхното формиране варират. Има различни подходи за формиране на цени за счетоводни услуги. Някои счетоводни къщи използват една месечна такса без допълнителни надбавки, други таксуват според свършената работа и задачи. Отделно една услуга може да бъде таксувана различно в различните счетоводни къщи. Също се уверете се, че знаете за какво плащате, тоест бъдете сигурни какво се включва в цената, която сте договорили.

Време, което могат да Ви отделят от счетоводната къща

Разберете дали Вашите счетоводни услуги са на едно телефонно обаждане разстояние. Имат ли време счетоводителите Ви да дойдат до Вашия офис, ако се налага. Разполагат ли с други средства за комуникация с Вас – например счетоводен софтуер, който да бъде на Ваше и тяхно разположение. Има клиенти, които често имат въпроси, които изискват незабавни отговори и други, които се задоволяват единствено с възможността да видят месечния си отчет.

Опит на счетоводителите от счетоводната къща

Екип от експерти, които са информирани за Вашата индустрия и са в крак с различните срокове и тенденциите в индустрията би бил по-подходящи за Вас и би могъл да Ви предложи повече и по- адекватни съвети, които да отговарят на Вашите нужди.

Връзката между Вас и счетоводната къща

Всеки бизнесмен иска финансови услуги, на които можете да разчита и на които може да се доверите, особено, ако желаете да развиете дългосрочна взаимоотношения. Без значение от какво имате нужда, се уверете, че можете да го получите заедно с хората, с които те ще трябва да работите. В крайна сметка, нали професионалистите, които сте избрали, трябва да Ви предават нужната счетоводна информация с лекота. Можете да наемете счетоводната къща с най-ниската цена в града, но ако не се чувствате комфортно сред счетоводителите й при обсъждането на Вашите финанси, значи не получавате услугата, която трябва. Ако счетоводителите Ви използват термини, които не разбирате или, ако се чувствате притеснени при комуникацията си с тях, то по- добре си намерете друг доставчик на счетоводни услуги.

Допълнителни счетоводни услуги

Някои счетоводни къщи предлагат на клиентите допълнителни финансови услуги. Пример за това е съдействието за полагане на цели и наблюдението на финансовия напредък. Тази услуга може да бъде много полезна, ако сте собственик на стартиращ бизнес. Проверете и разберете политиката на счетоводната къща по отношение на предлаганите допълнителни услуги и дали се начислява такса за тях.

Разговаряйте с приятели и бизнес партньори, за да разберете какви счетоводни къщи използват и дали биха ги препоръчали на други хора. Отделеното време, за да се използват стратегии, споменати по-горе трябва да Ви доведе до счетоводни къщи, които отговарят на Вашите нужди, очаквания и изисквания. Важното за Вас е да се възползвате от качествени услуги, които се поднасят в приятен и разбираем начин за Вас.

Подобни статии:Вашият коментар