Как да стартирате своя бизнес чрез Амазон – Регистрация в Амазон

Онлайн счетоводните услуги

Кийган Солюшънс ЕООД

Част 1 – Регистрация в Амазон

Онлайн платформата Амазон е най-посещаваната онлайн платформа за продажби в Интернет. Само през Декември.2017г. Амазон има 197 мил web. посещения.

Амазон дава възможност за продажба на почти всякакви видове продукти. Средно на секунда през платформата се продават по 50 продукта, което прави по над 4 мил продажби на денонощие.

Това прави Амазон идеален начин за реализиране на Вашата бизнес идея.

Чрез тази статия се надяваме да Ви помогнем с някои nudecams основно насоки относно това как можете да стартирате продажби в платформата Амазон. Ще опишем няколко основни стъпки в процеса на регистрация и избора на предлаганите от Вас продукти.

  1. Преди да започнете да продавате – Решете какво искате да продавате

В Амазон има два вида продуктови категории. Първият вид са отворените категории. В тези категории можете да публикувате обяви за Вашите продукти без да се нуждаете от допълнително одобрение от Амазон. В отворените категории влизат над 20 различни продуктови категории.

Отделно от 20те отворени категории съществуват категории продукти, които изискват специално разрешение от Амазон, за да може да бъдат качени продукти в тях. За да можете да продавате в тези категории е необходимо да поискате разрешение за тяхната продажба от служителите на Амазон, За целта сайта ще Ви предостави форма за кандидатстване, която трябва да попълните.

  1. Избор на план за продаване – търговски акаунти.

Амазон дава възможност за избор между 2 вида търговски акаунти. Първият план е Индивидуалния план. Той дава възможност за осъществяване на продажби в над 20 категории продукти. Вторият план е Професионален план, като той дава възможност да продажба на продукти в още 10 категории.

Изключително важно е да проверите предварително, в коя категория на Амазон ще попаднат Вашите продукти преди да определите кой план трябва да използвате.

  1. Регистрация и стартиране на продажби

Създайте своя акаунт като следвате горепосочените изискванията към Вашите продукти. Регистрацията ще Ви даде възможност да добавите и управлявате Вашите продукти във специален за целта интерфейс.

Информация за това как да стартирате продажби в Амазон можете да прочетете в Част 2 на Как да стартирате своя бизнес чрез Амазон –  Осъществяване на продажби след регистрация в Амазон

Подобни статии: