Офисът на НАП в Студентски град се слива с този в Младост

От 1ви октомври офисът на НАП в Студентски град се слива с офис Младост,  който се намира на адрес бул. Цариградско шосе 111 в сградата на Изпълнителна агенция „Държавна собственост“ към Министерството на отбраната.

Всички фирми и физически лица, обслужващи се в офиса в Студентски град ще могат да използват услугите на НАП в офис „Младост“, или да използват безплатната електронна услуга на НАП.

От 1 октомври 2013 г.  клиентите на офис „Студентска“ ще плащат задълженията си по банковата сметка на офис „Младост“. Приемните часове за работа с клиенти на офис Младост на НАП остават без промяна след сливането.

На посочилите електронен адрес за кореспонденция с НАП лица , вече са изпратени съобщения за предстоящата промяна. Като от НАП съобщават, че в офиса им в Студентски град се обслужват 30500 физически лица и 7590 фирми.

Допълнителна информация за сливането на двата офиса, за банковите сметки за плащане на данъци и осигурителни вноски, клиентите на НАП могат да получат на телефон 0700 18 700, на цената на стандартен градски разговор или на адреса на НАП – http://www.nap.bg

Подобни статии:

Тагове:



Вашият коментар