Причини, заради които да предпочетете онлайн счетоводно обслужване

Счетоводно обслужване София

Кийган Солюшънс ЕООД

 

Поради множеството си предимства онлайн софтуерите стават все по- актуални. Това е причината и някои счетоводни софтуери се ориентираха в тази посока.

Ето няколко основателни причини да преместите счетоводното си обслужване онлайн като за целта използвате онлайн счетоводен софтуер:

1. Сигурност при съхранение на счетоводните документи

Въпреки някои мнения, които се чуват, онлайн счетоводният софтуер е значително по- сигурен от локалния(този, който се инсталира на локален компютър). Онлайн счетоводният софтуер дава възможност за архивиране на информацията на специално предназначени за това сървъри, а архивирането става автоматично по няколко пъти на час. По този начин риска от загуба на информация е пренебрежим и счетоводното обслужване става значително по- сигурно.

2. Актуализация на счетоводния софтуер с цел следене на последните промени при счетоводните закони.

Онлайн счетоводният софтуер се актуализира постоянно и автоматично. Вие, като наемател на софтуера и счетоводното обслужване, ползвате поселените ъпдейти на софтуера безплатно. Нуждата да следите за евентуални промени по използваната от Вас програма и да ги закупувате всеки път отпада напълно. Тази малка разлика между онлайн и локалния софтуер Ви спестява средства и нерви.

3. Постоянен достъп до счетоводната информация.

Получавате двадесет и четири часов достъп до счетоводните си документи и справки. Освен, че имате достъп до счетоводството си от всяко време, също така получавате и актуална информация за финансите си в реално време.

4. Синхронизиране на софтуери.

Онлайн софтуерите имат възможност за синхронизиране и интегриране с други софтуери. Това е изключително полезна функция, ако бизнеса Ви има специфика, която изисква от Вас да използвате специализиран софтуер.

5. Лесна употреба

Онлайн счетоводният софтуер е създаден, така че да бъде лесен за употреба и интуитивен. Онлайн счетоводното обслужване предлага достъп до подробни данни за сметки с натискането на един бутон. Тази гъвкавост и лекота на използването дава възможност за много по-голям контрол върху финансовото състояние на фирмата.

6. Спестяване от такси за счетоводно обслужване

Няма да успеете да се отървече от счетоводителите си, но таксата към тях ще бъде по- ниска. Чрез използването на онлайн счетоводен софтуер кореспонденцията между Вас и Вашата счетоводна къща ще върви много по- бързо и плавно, понеже те ще имат достъп до всичките Ви документи по всяко време. Няма да им се налага да губят време в преразглеждане на първични счетоводни документи и в тяхното търсене. Самият счетоводен софтуер ще върши първичната работа вместо тях като по този начин те ще могат да се съсредоточат върху по- важните неща от Вашите финанси.

7. Спестяване от техника и ИТ

Чрез преминаването на онлайн счетоводно обслужване Вие ще се отървете от нуждата да инсталирате локален софтуер, да го ъпдейтвате постоянно, или да използвате услугите на хора, които да вършат това за Вас. Няма да има нужда да се притеснявате, че локалният Ви софтуер се е повредил и се налага да го преинсталирате.

Подобни статии:



Вашият коментар